Inner Source reading

Inner Source reading

Tijdens deze reading stem ik mij af op jouw Inner Source, van waaruit jouw levensessentie duidelijk wordt evenals je leerthema’s, uitdagingen en potentie in dit leven.

Je krijgt op deze manier een helder en duidelijk beeld van jouw huidige levenssituatie, tegen de achtergrond van het verleden, en met verwijzingen naar de toekomst. Dit geeft inzicht in wie je bent en wat je werkelijk beweegt. Je wordt je bewust van je mogelijkheden en valkuilen, zodat je knelpunten in je leven beter kunt hanteren. Van hieruit word je gestimuleerd om optimale keuzes te maken. Een Inner Source reading zorgt voor meer ruimte voor jouw eigen unieke manier van zijn en meer verbinding met jezelf.

Aansluitend vind er een Healing plaats waarin ik afstem op wat jij op zielsniveau nodig hebt, tevens gebaseerd op de thema’s die in de Inner Source Reading naar voren zijn gekomen waardoor er weer rust verbinding en veiligheid binnen jezelf kan ontstaan.

De reading wordt opgenomen en wordt je na afloop digitaal toegestuurd.

Het is ook mogelijk om een themareading te laten doen naar aanleiding van vragen met betrekking tot: werk, relatie, gezondheid, familie, levensdoelen, of contact met overleden dierbaren.

Prijs: €175- voor 1 sessie van 1,5 tot 2 uur
Reading en Healing
Het is ook mogelijk op de praktijk voor de sessie te betalen.
(Indien aanvullend verzekerd, krijg je een vergoeding van €45,-)

“Het resultaat van de Healing was voor mij echt fantastisch. Toen ik daarna buiten liep viel me op dat de kleuren zo helder waren en de vogels zo mooi zongen. Ook rook ik veel scherper. Zaken die me eerst nooit zijn opgevallen. Al mijn zintuigen zijn wagenwijd open gegaan. Het maakt me erg gelukkig en brengt me bij mezelf, zodat ik me minder mee laat sleuren door zaken die om me heen gebeuren. Ook mijn eigen ellende lijkt achter de rug. Het raakt me niet meer zo persoonlijk.”

Hannelore