Opleiding

Tweejarige opleiding Spirituele en Mediamieke ontwikkeling

Jaar 1: 9 dagen

Heb je altijd al het verlangen gehad te ontdekken waar jouw ware potentie ligt ten aanzien van het contact met de spirituele wereld?

De behoefte om het vertrouwen te voelen in jezelf en het Universum en de Aarde die jou alles geeft wat je nodig hebt?

Je leven te zien als een magische reis?

Dan wordt dit de reis van je leven!

In deze negen maanden zul je de meest inspirerende reis maken die je in je leven kunt afleggen, die van je hoofd naar je hart.

Vanuit dit centrum en een stevige verbinding met het universum en moeder aarde ga je voelen waar jouw ware zielepotentie ligt en deze gaan leven.

Of je nou wel of geen professioneel medium wilt worden, je gaat vanuit deze verbinding leven wie je echt bent en jouw mediamieke potentie neerzetten in jouw eigen dagelijkse werkelijkheid op de manier die past bij jou.

Jouw eigen Intuïtieve wijsheid in combinatie met de inspiratie en de energie van creatie uit de Spirituele Wereld maakt dat dit een reis is die je dichter bij jezelf brengt als nooit tevoren en die jou leidt naar je ware bestemming.

Wil je weten of dit de opleiding en de reis is voor jou?

Boek dan een gratis intakesessie om jouw mediamieke kwaliteiten te ontdekken.

En neem contact met me op voor het maken van een afspraak van een half uur waarin we samen kijken of dit past bij jouw zielepad.

In het eerste jaar van dit opleidingstraject zul je vanuit jouw spirituele ontwikkeling steeds meer en beter in staat zijn om je mediamieke kwaliteiten te ontwikkelen en kun je zien wat jouw eigen unieke talenten hierin zijn.

Persoonlijke begeleiding, praktische oefeningen, meditatie, filosofie en kennis over het mediumschap zullen je helpen om je zielspotentie steeds meer te manifesteren, zodat je dit kunt inzetten in je dagelijkse leven. Hierdoor kun je meer gaan leven vanuit vervulling en geluk en voel je welke rol de spirituele wereld daar voor jou in kan betekenen.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Intuïtief en het luisteren en begrijpen van de taal van de ziel: hoe kun je je spirituele ontwikkeling bekrachtigen, verstevigen en nog verder ‘wakker’ maken?
  • Contact maken met de spirituele wereld en je gidsen.
  • Chakra’s en de aura.
  • De betekenis van kleuren, healing en de rol van een goede gezondheid met betrekking tot bovenstaande
  • Vergeving, de kracht van liefde, contact met je innerlijk kind en het loskomen van belemmerende overtuigingen.

  • Soulmediumship: contact van ziel tot ziel

Data

Groep 1:
2017: Zondag 15 oktober, 12 november, 10 december
2018: 7 januari, 11 februari, 11 maart, 15 april, 13 mei en 10 juni.

Groep 2:
2018: Zondag 6 mei, 3 juni, 1 juli, 9 september, 7 oktober, 11 november, 9 december,
2019: 13 januari en 10 februari.

Groep 3:
2018: Zondag 23 september, 21 oktober, 25 november,
2019: 6 januari, 17 februari, 17 maart, 14 april, 12 mei en 9 juni

Locatie

Bibliotheek van de Refter, Rijksstraatweg 37 6574 AC Ubbergen

Groep 3: Grotestraat 22 Deest

Kosten

€950,- indien je het bedrag in een keer voldoet

€1.125,- indien je €125,- in termijnen betaalt.

Jaar 2: 9 dagen

In het tweede jaar ga je je verder verdiepen in de thema’s en onderwerpen van het eerste jaar als: Mentaal Mediumschap, Demonstratie Mediumschap, Trance, Healing en Channeling. De nadruk ligt op de oefening en ervaring van jou als Medium en Soulreader, zodat je uiteindelijk volledig zelfstandig Mediumconsulten en Soulreadingen kunt geven en je jezelf hebt bekwaamd in jouw unieke talenten als Soulmedium.

Data

Groep 1:
2017: Vrijdag 6 oktober, 10 november, 8 december.
2018: 19 januari, 
9 februari, 9 maart, 6 april, 11 mei en 8 juni.

Groep 2:
2018: Vrijdag 21 september, 12 oktober, 16 november, 14 december.
2019: 18 januari, 15 februari, 22 maart, 19 april en 24 mei.

Locatie

Bibliotheek van de Refter, Rijksstraatweg 37 6574 AC Ubbergen

Groep 2: Grotestraat 22 Deest

Kosten

€950,- indien je het bedrag in een keer voldoet

€1.125,- indien je €125,- in termijnen betaalt

Je kunt ervoor kiezen om alleen het eerste jaar te volgen. En indien er een ander voortraject is geweest, kun je ook alleen het tweede jaar volgen. Voor meer informatie of overleg daarover kun je even contact met me opnemen.

“De opleiding Spirituele en Mediamieke ontwikkeling werd heel begripvol, liefdevol en op leerzame wijze begeleid. Het licht en de spirituele wereld is voor mij zoveel helderder geworden en het heeft me absoluut gebracht waar ik op had gehoopt. De inhoud was heel motiverend, stimulerend en bijzonder mooi in een woord prachtig. Dankjewel!”

Petra D.

“De opleiding Spirituele en Mediamieke ontwikkeling vond ik heel boeiend en interessant. Hester heeft zoveel ervaring die ze meegeeft met alles wat ze deelt dat je het ook echt kunt voelen naast de theoretische kennis. De balans tussen theorie en praktijk was voor mij precies goed en het lesmateriaal was keurig verzorgd. Hester is een heel doortastende, warme, respectvolle en krachtige vrouw die het groepsproces goed ondersteunt en voelt wat je daarnaast individueel nodig hebt. De opleiding heeft me enorm verrijkt en ik zou hem iedereen willen aanraden.”

Anneke H.