Akashic Records reading

Akashic Records reading

De Akashic Records zijn de archieven van de ziel die voor ieder wezen de kennis bewaren van het verleden, heden en de toekomst in de hogere dimensies.

Tijdens deze reading van anderhalf a twee uur werpen we een blik in jouw archieven en krijg je inzicht in jouw Soulpurpose. Waar kom je voor in dit leven, wat zijn jouw zielenkwaliteiten? Hoe kun jij het leven creëren waar je naar verlangt? En wat houdt je hierin tegen? De reading zal je veel inzichten geven die je uiteindelijk kunnen helpen de keuzes te maken in je leven die echt bij je passen. Waardoor je jouw leven vanuit passie en de waarheid van jouw ziel kunt leven en beleven.

Je krijgt op deze manier een helder en duidelijk beeld van jouw huidige levenssituatie, tegen de achtergrond van het verleden, en met verwijzingen naar de toekomst. Dit geeft inzicht in wie je bent en wat je werkelijk beweegt. Je wordt je bewust van je mogelijkheden en valkuilen, zodat je knelpunten in je leven beter kunt hanteren. Van hieruit word je gestimuleerd om optimale keuzes te maken. Een Akashic Records reading zorgt voor meer ruimte voor jouw eigen unieke manier van zijn en meer verbinding met jezelf.

Aansluitend vind er een Healing plaats gebaseerd op de thema’s en blokkades die in de Akashic Records Reading naar voren zijn gekomen waardoor er weer rust verbinding en veiligheid binnen jezelf kan ontstaan.

De reading wordt opgenomen en wordt je na afloop digitaal toegestuurd.

 

Prijs: €195- voor 1 sessie van 1,5 tot 2 uur
Akashic Records Reading
Het is ook mogelijk in de praktijk voor de sessie te betalen.

“De Akashic Records Reading was voor mij heel bijzonder. Er zijn tijdens de reading heel veel dingen op zijn plek gevallen en heel veel mogelijkheden geopend door de gegeven informatie waar ik me niet van bewust was. Het is bijzonder om te voelen hoe “sacred” deze informatie is en hoe deze ook op een integere manier door Hester wordt geduid. De Akashic Records Reading was voor mij ontzettend de moeite waard. Dit omdat hij voor mij een keerpunt is geweest in mijn leven ten aanzien van de te nemen stappen op dat moment en hoe hierbij trouw te kunnen blijven aan mezelf. De healing van de in de reading genoemde blokkades heeft me daarna vervolgens uit heel wat herhalingslussen gehaald en ruimte gemaakt voor een “nieuwe toekomst”.

Eline