Aurareading Inzichtsessie

;

Aurareading – Inzicht Sessie
Inzicht, overzicht en uitzicht
Nu voor maar €99,-

Ben jij die vrouw die moe en uitgeblust op de bank zit en niet meer weet hoe ze alle ballen in de lucht moet houden?
Die diep van binnen weet dat het anders kan maar dit tegelijkertijd ook ontzettend spannend vind en daarom niet in actie komt?
Die Hoogsensitief is en zich onveilig en kwetsbaar voelt in de wereld en zich daarom steeds meer terug trekt in zichzelf?

Dan is het nu tijd om in actie te komen!

Kies nu weer voor jezelf en het weer durven voelen van jouw eigen vuur en hartsverlangen en durf weer te genieten van het leven.
H
et is nu tijd voor jou!

In deze sessie van 90 minuten lees ik je aura en bijbehorende chakra’s en wordt je bewust van onbewuste patronen en belemmeringen en krijg je inzicht en bewustzijn over jouw huidige situatie.

Van daaruit ontstaat er overzicht in het nu, ga je jouw eigen ruimte en power weer voelen door mogelijkheden te zien die zorgen voor rust en verbinding met jezelf.

Door het vernieuwde uitzicht ben je weer in staat om vanuit enthousiasme en opgedane energie te leven, op een manier die meer aansluit bij dat wat je echt wilt en waar jij wilt zijn in het leven.

Je kunt dan leven vanuit een hoger bewustzijn van waaruit je andere keuzes maakt die beter aansluiten op dat wat je echt wilt en waardoor de magie in jouw leven weer zichtbaar wordt.

Is dit jouw verlangen wacht dan niet langer en ga met mij in zee….

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Nijmegen of via Skype.  

Prijs: €99,-

Het bedrag van €99,- kan ook contant in de praktijk betaald worden.

De Aurareading Inzichtsessie heeft mij zoveel inzichten gegeven en bevestiging van wat ik op een dieper niveau eigenlijk al wel wist, en handvatten om van daar uit verder te gaan met mijn leven. Ik had een aantal blinde vlekken van waar uit ik nu kan zien welke patronen zich herhaalden in mijn leven en hoe ik die zou kunnen doorbreken. Ik voelde me heel erg gezien en gehoord in wie ik ben zonder dat ik iets zelf vertelde. Bijzonder hoe alles waargenomen kan worden uit de aura. Het geeft me energie en nieuwe hoop voor de toekomst.

Annelies van D.

“Dankjewel Hester dat je mij zo snel weer bij mijn eigen hart hebt kunnen brengen na deze turbulente tijd in mijn leven. Het heeft me rust gegeven en weer doen inzien waar ik op mag focussen. Dankjewel voor je helderheid en zuiverheid. Ik voelde me veilig bij je en je gaf me vertrouwen dat ik het kan.

Ik ben een dankbaar mens.”

Helena B