Trajecten

In deze trajecten bestaat de mogelijkheid me helemaal op jouw energie af te stemmen, en vanuit mijn verbinding met de bron, precies dat door te geven wat nodig is voor je om jouw schaduwen te kunnen omarmen en jouw volledige lichtpotentieel tot bloei te laten komen.

Wil jij..

 • happy zijn met jezelf en weer stralen?
 • vanuit bezieling leven en weer je passie voelen in wat je doet?
 • in verbinding zijn met jezelf zonder jezelf te verliezen?
 • dat er weer balans ontstaat, helderheid, rust overgave en veiligheid?
 • de bevestiging voelen en krijgen dat je op de juiste weg zit?
 • zichtbaar zijn, je ruimte innemen en leven vanuit jouw lichtkracht
 • hemel op aarde brengen?

Dan is het nu tijd om door middel van een traject jouw unieke lichtkracht te gaan belichamen.

Je leert je gedrag te doorzien wat je enorme eye-openers geeft. Door deze inzichten en bewustwording ga je met een nieuwe blik naar jezelf kijken.

Je weet wie je bent en wat je hier te doen hebt. Je valkuilen en schaduwkanten belemmeren je niet langer om jouw potentieel te leven. Ze zijn een deel van jou en maken je tot wie je bent. Je weet hoe je van ze kunt leren en hoe ze in balans te brengen.

Je ervaart focus, thuiskomen en kan niet wachten om jouw essentie met de wereld te delen. Niets houdt je meer tegen om je grootsheid te leven en de magie van het leven weer te ervaren en jouw vonkjes van licht te verspreiden.

Trajecten

Key to your soul

Zes sessies van minimaal anderhalf uur in een traject van drie maanden, specifiek afgestemd op jouw proces. Het aankijken van jouw schaduwstukken en het openen van jouw potentieel.

Jouw waarheid leven vanuit alles wie jij bent in contact met het volledige veld van bewustzijn en al wat is. Volledig opstaan in jouw lichtkracht en de waarheid van jouw ziel en het daarmee op aarde belichamen van jouw volledige essentie en het leven daarvan.

 • Drie maanden lang intensieve online begeleiding
 • Huiswerkopdrachten
 • Echt durven kiezen voor jezelf vanuit eigenwaarde en liefde
 • Doorbreken van belemmerende overtuigingen en gedragingen
 • Creëren van een stevige basis in en voor jezelf
 • Vanuit hernieuwde focus je leven vormgeven vanuit jouw lichtkracht
 • Happy zijn met jezelf en bezield leven
 • Staan in jouw lichtkracht en meesterschap

Nadat je het traject hebt aangeschaft mag je een e-mail sturen zodat we de eerste afspraak kunnen plannen. Mocht je liever eerst een afspraak maken dan is dat ook mogelijk. Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Prijs: €1111,- voor zes sessies

Waarde pakket; €1450,-

Kundalini Shiva en Shakti traject voor koppels

Zijn jullie samen op zoek naar meer verdieping in jullie relatie? Stroomt het niet meer zoals het ooit deed en willen jullie samen onderzoeken hoe weer te openen naar elkaar op een manier waarin het hart je leidraad is? Vanuit goddelijke liefde in de heilige verbinding, de werkelijke Hieros Gamos. Waarin er weer balans ontstaat tussen het vrouwelijke en mannelijke in jezelf en daarmee ook vanuit een veilige bedding in jullie relatie?

Dit traject bestaat uit: vier sessies van ruim anderhalf uur waaronder een gezamenlijke kundalini Flow Activatie sessie in een traject van twee maanden specifiek afgestemd op jullie gezamenlijke en individuele proces en relatie.

 • Acht weken lang intensieve online begeleiding
 • Huiswerkopdrachten
 • Gezamenlijke Kundalini Flow Activatie Sessie
 • In balans brengen van jouw individuele Shiva en Shakti stroom en het daarmee vinden van de gezamenlijke balans binnen jullie relatie
 • Vanuit een veilige bedding binnen jullie relatie het hervinden van de stroom en de passie en de openheid en expressie vanuit het hart

Nadat je het traject hebt aangeschaft mag je een e-mail sturen zodat we de eerste afspraak kunnen plannen. Mocht je liever eerst een afspraak maken dan is dat ook mogelijk. Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Prijs: €999,- per koppel

Magische woorden

Hans

“Alles wat in mijn leven is gepasseerd aan grotere zaken, komt weer even langs. Elke steen wordt opgelicht. Wat er dan langs komt is niet altijd even leuk. Vaak maar kort, soms een paar dagen, om het op te ruimen, een nieuwe plek te geven. Er is boven gekomen wat ik nodig heb. Het maakt me compleet. Zo voelt het, dit is mijn waarheid.”

Eline

“De Akashic Records Reading was voor mij heel bijzonder. Er zijn tijdens de reading heel veel dingen op zijn plek gevallen en heel veel mogelijkheden geopend door de gegeven informatie waar ik me voorheen niet van bewust was. Het is bijzonder om te voelen hoe “sacred” deze informatie is en hoe deze ook op een zeer integere en zuivere manier door Hester wordt geduid. De Akashic Records Reading was voor mij ontzettend de moeite waard. Dit omdat deze voor mij een keerpunt is geweest in mijn leven, ten aanzien van de te nemen stappen op dat moment, en hoe hierin trouw te kunnen blijven aan mezelf. De healing van de in de reading genoemde blokkades heeft me daarna vervolgens uit heel wat herhalingslussen gehaald en ruimte gemaakt voor een “nieuwe toekomst.”

Miriam van H.

“Na een paar keer een sessie bij je te hebben ondergaan merk ik hoeveel er aan het veranderen is in mijn leven. Het lijkt alsof ik het meer kan ‘zien’ en me er bewuster van ben, en beter kan voelen welke kant ik op wil gaan in het leven. Klachten die ik had van niet lekker in mijn vel zitten en vermoeidheid verdwijnen en ik krijg steeds meer energie en voel me vrolijker.

Vanuit een nieuwe basis merk ik dat ik beter met het leven om kan gaan en dat maakt me blij. Jij hebt me steeds ‘echt’ gezien; na alle mensen waar ik tot dusverre ben geweest was dat heel fijn om me opnieuw te kunnen openstellen en me veilig en vertrouwd te voelen. Dankjewel.”