Individuele begeleiding

In deze een op een sessies bestaat de mogelijkheid me helemaal op jouw energie af te stemmen, en vanuit mijn verbinding met de bron, precies dat door te geven wat nodig is voor je om jouw schaduwen te kunnen omarmen en jouw volledige lichtpotentieel tot bloei te laten komen.

Bewustzijn is de sleutel tot transformatie

In de loop der jaren heb ik me verschillende methodes eigen gemaakt die allemaal afzonderlijk van elkaar een prachtig aandeel leveren in de totale eenwording van de mens. Om schaduwstukken aan te kijken, blokkades te doorbreken en nieuw bewustzijn te initiëren.
Onze ziel is reeds heel, de samenwerking tussen jouw ziel en jouw persoonlijkheid het voertuig van jouw lichaam die bedding geeft aan jouw wezen is in al deze sessies het uitgangspunt. Opdat je vervolgens al jouw licht kunt belichamen in het lichaam waar je nu in bent geïncarneerd en je licht LEEFT.

Al deze sessies zijn afzonderlijk van elkaar te boeken vanuit persoonlijke voorkeur of op advies naar aanleiding van de Soul-light reading. Ook bestaat de mogelijkheid ze als zes sessies in een reeks op een na volgend te ervaren specifiek afgestemd op jouw proces en potentieel in het Transformatietraject: Key to your soul met een aantrekkelijke korting.

3

Een op een sessie aanbod

Multidimensional Healing

In deze sessie van 90 minuten stem ik me af als kanaal op jouw wezen en lichtlichamen en geef ik je een Multidimensional healing.
Hierin kunnen die thema’s, blokkades en verstoringen worden aangeraakt en doorbroken die belangrijk zijn voor jouw proces van groei en ontwikkeling.
Ik werk daarin samen met mijn team van -ET-gidsen afgestemd op dat wat nodig is voor jou nu.

Geen healing is hetzelfde en hierbij kan;
• het doorbreken van blokkades,
• opheffen van verstoringen,
• doorbreken van koorden,
• loslaten van overtuigingen,
• verwijderen van entiteiten, implantaten, vloeken, en andere niet gewenste energieën plaatsvinden etc.

Evenals het initïeren van nieuwe lichtcodes voor meer bewustzijn, flow en terughalen van diverse multidimensionale zielendelen opdat er weer meer balans ontstaat in jouw systeem.

 

De sessie kost: €159,-

 

Overtuigingen balans

In deze sessie van 90 minuten werken we samen aan het doorbreken van jouw belemmerende overtuigingen.

Deze sessie helpt om deze overtuigingen te transformeren naar ondersteunende overtuigingen op een onbewust niveau.

Ook helpt deze sessie je stress tot op celniveau uit je lichaam te verwijderen ten aanzien van een bepaalde situatie.

Hierbij worden de kwaliteiten van je linker en rechter brein helft weer in balans gebracht waardoor een hele brein staat wordt gecreëerd.

En het filter waardoor we onze wereld waarnemen, wat vervormd of gekleurd is aangepast aan jouw verlangens in deze.

Deze sessie heeft vaak een diepgaand effect en kan je leven een behoorlijke shift geven.

In de Quantum wetenschap is inmiddels ontdekt door onder andere Bruce Lipton dat ons brein en onze mindset ons leven voor een groot deel bepaald.

De sleutel voor werkelijke vrijheid ligt in ons brein.

De sessie kost: €159,-

Akashic Records Reading

In deze sessie van 90 minuten, die ik van tevoren in een op jouw afgestemde Channeling voorbereid, lees ik voor jou wat belangrijk is Nu in jouw leven om te weten vanuit de Akashic Records.

Je kunt je dit voorstellen als een groot zielenarchief of Bibliotheek waar alle informatie is te vinden over de reeds geleefde levens vanuit jouw ziel en de potentie van jouw ziel richting de toekomst.

Dit archief omvat al deze informatie van alle levende wezens op aarde.

Aangezien deze informatie vanuit de 5e dimensie beschikbaar is, channel ik deze van tevoren voor je; afgestemd op jouw naam, geboortedatum en geboorteplaats.

Waarna ik in de sessie deze informatie met je deel.

Deze reading omvat drie delen; jouw essentie, blauwdruk en bijbehorende kwaliteiten van jouw ziel in alle levens en dit leven, de blokkades en verstoringen die er zijn geweest en waar nu aandacht voor mag zijn om jouw potentieel richting de toekomst vrij te maken, de daarop volgende healing.

De sessie kost; €249,- inclusief voorbereidingstijd.

Soul Key

In deze sessie van drie uur krijg je de sleutel tot jouw ziel in handen. Soulkey is een combinatie van regressie-, reïncarnatie-, en hypnotherapie.

Een bijzondere manier om verheldering en antwoorden te vinden op diepere levensvragen die jou al langer bezig houden.

Bijvoorbeeld:

 • wat doe ik hier op aarde,
 • wat is mijn levensmissie,
 • waarom loop ik altijd tegen dezelfde patronen aan,
 • waarom ben ik in deze familie terecht gekomen,
 • wat is mijn levensdoel?
 • zelfs trauma en fysieke problemen kunnen helder worden en doorbroken.

Deze sessie laat openingen zien naar de zielenwereld, naar vorige levens en geeft je de mogelijkheid te reizen tussen de levens en/of overleden dierbaren en gidsen te ontmoeten.

Jouw ziel wijst jou de weg en weet precies welke inzichten, boodschappen en antwoorden je nu mag ontvangen vanuit jouw eigen onderbewustzijn.

Deze sessie is vaak life changing en geeft jou precies die antwoorden waar je altijd al naar op zoek was.

Ook bestaat er de mogelijkheid deze sessie in trajectvorm te boeken als een van drie met een aantrekkelijke korting.

De sessie kost: €349,-

Kundalini Flow Activatie

In deze sessie van ruim twee uur ga ik jouw Kundalini activeren op een veilige afgestemde manier.

Het primaire doel van Kundalini is; het opwekken van het volledige potentieel van het menselijk bewustzijn in jou.

Wanneer de Kundalini vrijelijk stroomt ontstaat er letterlijk veel meer flow in je leven. Het zorgt  ervoor dat jouw volledige systeem versneld wordt ontdaan van alle blokkades en verstoringen die er nog zijn.

Opdat je weer de volledige eenheid kunt ervaren met de bron.

Waarbij ondersteunt de Kundalini nog meer;

 • energetisch kunnen reizen naar andere dimensies,
 • het volledig openen van jouw hart en de liefde voor jezelf,
 • levensenergie en kracht,
 • het voelen stromen van jouw seksuele energie en opnieuw beleven van jouw passie,
 • het vinden van evenwicht in jezelf.

In deze tijden van onzekerheid en angst, is het openen en laten doorstromen van jouw Kundalini een belangrijke bron in jezelf die je kunt aanboren en die jou helpt stevig te staan in alles wat er is.

Vanuit jouw eigen kracht en het contact met jouw Hogere Zelf.

De sessie kost: €250,- voor 1 of 2 personen

Soul-light Reading

In deze sessie van 90 minuten stem ik me af op wat jouw ziel nodig heeft nu en van daaruit; lees ik jouw energieveld en neem ik waar welk licht jij als lichtbrenger hier draagt en hoe je dit volledig kunt gaan belichamen,, geef ik een mediumconsult, Channeling, lichttaalactivatie, of een combinatie van deze elementen naar gelang wat nodig is voor jou op dit moment.

Je wordt je bewust van onbewuste patronen en belemmeringen en krijg inzicht en bewustzijn over jouw huidige situatie en lichtpotentieel.

Van daaruit ontstaat er inzicht en overzicht in het nu, ga je jouw eigen ruimte en power weer voelen door mogelijkheden te zien die zorgen voor rust en verbinding met jezelf.

Door het vernieuwde uitzicht ben je weer in staat om vanuit enthousiasme en opgedane energie te leven op een manier die meer aansluit bij dat wat je echt wilt en waar jij wilt zijn in je leven.

Je kunt dan leven vanuit een hoger bewustzijn van waaruit je andere keuzes maakt die beter aansluiten op dat wat je echt wilt en waardoor de magie in jouw leven weer zichtbaar wordt en je weer jouw vonkjes verspreid.

Prijs: €99,-

Magische woorden

Eline

“De Akashic Records Reading was voor mij heel bijzonder. Er zijn tijdens de reading heel veel dingen op zijn plek gevallen en heel veel mogelijkheden geopend door de gegeven informatie waar ik me voorheen niet van bewust was. Het is bijzonder om te voelen hoe “sacred” deze informatie is en hoe deze ook op een zeer integere en zuivere manier door Hester wordt geduid. De Akashic Records Reading was voor mij ontzettend de moeite waard. Dit omdat deze voor mij een keerpunt is geweest in mijn leven, ten aanzien van de te nemen stappen op dat moment, en hoe hierin trouw te kunnen blijven aan mezelf. De healing van de in de reading genoemde blokkades heeft me daarna vervolgens uit heel wat herhalingslussen gehaald en ruimte gemaakt voor een “nieuwe toekomst.”

Hans

“Alles wat in mijn leven is gepasseerd aan grotere zaken, komt weer even langs. Elke steen wordt opgelicht. Wat er dan langs komt is niet altijd even leuk. Vaak maar kort, soms een paar dagen, om het op te ruimen, een nieuwe plek te geven. Er is boven gekomen wat ik nodig heb. Het maakt me compleet. Zo voelt het, dit is mijn waarheid.”

Miriam van H.

“Na een paar keer een sessie bij je te hebben ondergaan merk ik hoeveel er aan het veranderen is in mijn leven. Het lijkt alsof ik het meer kan ‘zien’ en me er bewuster van ben, en beter kan voelen welke kant ik op wil gaan in het leven. Klachten die ik had van niet lekker in mijn vel zitten en vermoeidheid verdwijnen en ik krijg steeds meer energie en voel me vrolijker.

Vanuit een nieuwe basis merk ik dat ik beter met het leven om kan gaan en dat maakt me blij. Jij hebt me steeds ‘echt’ gezien; na alle mensen waar ik tot dusverre ben geweest was dat heel fijn om me opnieuw te kunnen openstellen en me veilig en vertrouwd te voelen. Dankjewel.”