Vaak hoor ik mensen in mijn omgeving zeggen dat ze mediumschap toch wel heel zweverig vinden en merk ik dat ze niet een goed beeld hebben van wat dit nou precies inhoudt.

Wat is mediumschap nu precies?

In mijn beleving is het steeds belangrijker om in deze 3D wereld te gaan doen waar we op zielsniveau werkelijk voor komen in dit leven. Dit wordt door de Spirituele  Wereld ook enorm aangemoedigd en gestimuleerd in de diverse boodschappen die ik van ze krijg.

Waardoor iedereen zijn bijdrage kan leveren aan het grote geheel dat leven heet.

Uiteindelijk is de bijdrage van eenieder hierin van belang, om de puzzel in zijn geheel compleet te maken waarin ieder afzonderlijk stukje telt.

In deze tijd vragen steeds meer mensen zich af wat ze hier komen doen en waarom ze hier zijn. Vinden niet meer de vervulling in hun werk, raken opgebrand, zien dat ze toch niet zo blij worden van een grote auto en een groot huis als je daarbij niet werkelijk de vervulling kunt ervaren van geluk in je leven. Ze vragen zich steeds meer af waar het leven echt over gaat.

De frequentie op aarde neemt toe en alles wordt losgetrild wat niet langer bij ons past, waardoor het steeds noodzakelijker wordt dat diepere deel van jezelf te erkennen en daar je leven vanuit vorm te geven.

Voor mij is mediumschap een weg naar vervulling en geluk in je leven ongeacht of je de potentie en het verlangen hebt om een medium te worden of niet. Je zult merken dat je door deze verbinding weer te ervaren je weer vervulling vind in jouw levensgeluk en jouw werkelijke potentie kunt leven op welk vlak deze dan ook ligt. Jouw ziel wordt aangeraakt en wordt weer gevoed.

Het daarvoor leren kennen van het onderscheid tussen jouw persoonlijkheid, wie je denkt dat je bent ,en jouw werkelijke kern is hierin de rode draad.

Een medium staat voor het kunnen ontvangen en kunnen doorgeven van de energieën vanuit de Spirituele Wereld en het universum. Met daarbij de voeten stevig op de grond om het hier vervolgens ook daadwerkelijk te kunnen leven en vorm te geven.

Mediumschap gaat over een kanaal kunnen zijn van waaruit jouw energie weer stroomt en je in verbinding staat met de Spirituele wereld en het universum. Je functioneert als doorgeef luik om de boodschappen vanuit de Spirituele wereld van overleden dierbaren te delen met nabestaanden hier nog aanwezig. Hierdoor kan troost ontstaan, rust en healing met betrekking tot het kunnen vergeven en loslaten van belemmerende stukken uit het verleden. Met daarin als belangrijkste gegeven dat de liefde blijft voortbestaan voorbij de fysieke dood.

En daarnaast is het nog zoveel meer: het aangeraakt worden door de Spirituele Wereld,  hun alles omvattende liefde te voelen, hun ondersteuning en support, hoeveel er van je wordt gehouden, naast alle overleden dierbaren die je daar kent en de support van  jouw team van gidsen die er op diverse gebieden in je leven voor jou zijn, is moeilijk te beschrijven en kun je eigenlijk alleen ervaren.

De informatie die er vanuit deze bron naar ons toekomt om ons hulp te bieden, inspiratie en healing in hetgeen we hier op aarde ervaren zonder oordeel vanuit een onuitputtelijke bron raakt me iedere keer opnieuw. De synchroniciteit die je gaat ervaren wanneer je weer op die stroom leeft, die jou inspireert aanmoedigt en uitdaagt om het leven te leven zoals het hier voor je bedoeld is, is magisch.

Als nuchtere friezin hou ik erg van het praktisch maken van, dat is ook de reden waarom ik voel dat mediumschap ook heel aards praktisch en concreet kan zijn als je weet en kunt zien hoe je deze informatie kunt gebruiken in jouw dagelijks leven. Dat is ook hoe ik de opleiding Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling in steek die ik geef vanuit praktische effectiviteit in jouw dagelijkse werkelijkheid.

Hoe je het voor jezelf effectief maakt, want dat is waar het om gaat dat je het leeft.

Of je nou boekhouder bent, kunstenaar, wetenschapper of medium is dat niet waar we als mens naar hunkeren? Te voelen dat we doen waar we goed in zijn vanuit de talenten die we reeds hebben meegekregen? En niet de kwaliteiten die we denken dat we ons moeten aanleren omdat dat certificaat nou zo goed staat op je CV terwijl je weet dat dat niet is waar je hart van zingt. Dat is waarom niet iedereen een topmedium wordt evenals niet iedereen een topvoetballer. Jouw kwaliteiten zullen worden aangeraakt door de Spirituele Wereld. En vanuit deze verbinding die jij maakt met jouw ziel raak jij ook weer een ander aan en ontstaat er zielscontact op een dieper niveau.

Juist in deze tijd zo waardevol. Naast het dus voor jezelf gestalte te geven ga je het ook naar de ander leren te gebruiken.

Ik kan niet wachten om het je te laten ontdekken…