Mediumschap

;

Mediumschap

Als Medium fungeer ik als kanaal en is het mijn missie om de energie van de hemel op aarde te brengen.
Dit doe ik door middel van het doorgeven van Healing vanuit de Spirituele Wereld, het doorgeven van boodschappen door middel van Channeling en of een Mediumconsult waar overleden dierbaren en gidsen zich kenbaar kunnen maken.
Soms is het ook een combinatie van deze elementen. 

Mediumconsult:

Door me af te stemmen op de Spirituele wereld kunnen overleden dierbaren datgene doorgeven wat nodig is voor de cliënt om “verder te kunnen” in zijn of haar leven. Hierdoor kan troost onstaan, rust, healing en inzicht met betrekking tot het kunnen vergeven en soms loslaten van belemmerende stukken uit het verleden.

En daarnaast is het nog zoveel meer; aangeraakt worden door hun allesomvattende liefde, hun ondersteuning en support in je leven die er altijd voor je is en zal zijn. Naast alle overleden dierbaren die je daar kent en de support van jouw team van gidsen die er op diverse gebieden voor jou zijn, is dit moeilijk met woorden te beschrijven en kun je dit eigenlijk het beste zelf ervaren.
Met uiteindelijk als belangrijkste gegeven dat; de liefde blijft voortbestaan voorbij de fysieke dood.

Je hoeft daarvoor geen foto of voorwerp mee te brengen aangezien ik ben opgeleid in het Engelse mediumschap.
Dit houdt in dat de Spirituele Wereld de volledige regie heeft en precies weet wat jij nodig hebt.
Daarbij worden er bewijzen gegeven waardoor je precies weet welke overleden dierbare tijdens het consult aanwezig is en je verdere informatie krijgt aangaande de persoonlijkheid van de overleden dierbare.
Vaak is het zo dat er meerdere dierbaren doorkomen.
Tot slot komen ze met een specifieke boodschap voor jou.
De sessie duurt 60 minuten en er wordt voor jou een opname gemaakt die je nadien krijgt toegestuurd.

Is er al langer een verlangen in jou aanwezig om een blik te werpen door de sluiers van dit aardse bestaan, en de aanwezigheid en de magie te voelen van de Spirituele Wereld?

Maak dan nu een afspraak en ervaar het zelf.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Nijmegen of via Skype.

Prijs: €99,-

Het bedrag van €99,- kan ook contant in de praktijk betaald worden.

 

Channeling

De laatste jaren voel ik de energie van Yeshua en Maria Magdalena sterk bij me en geven ze me veel informatie en boodschappen door tijdens de momenten waarin ik zit voor de Spirituele Wereld.
Maria Magdalena vanuit haar onafhankelijkheid en onaangepastheid als vrouw en uniciteit naast kwetsbaarheid ook kracht vertegenwoordigend. Samen met Yeshua die ons stimuleert steeds meer vanuit ons hart en Christusbewustzijn te leven.
Vanuit hun oorspronkelijkheid vanuit het oude volk van de Essenen.

Het helpt ons zelf als vrouw neer te zetten vanuit onze vrouwelijke kracht en kwetsbaarheid, gedragen door het mannelijke vertegenwoordigd in onszelf.