Opleiding

Tweejarige opleiding Spirituele en Mediamieke ontwikkeling

Jaar 1: Wake up! 9 dagen

Heb je altijd al het verlangen gehad te ontdekken waar jouw ware potentie ligt ten aanzien van het contact met de spirituele wereld?

De behoefte om het vertrouwen te voelen in jezelf en het Universum en de Aarde die jou alles geeft wat je nodig hebt?

Je leven te zien als een magische reis?

Dan wordt dit de reis van je leven!

In deze negen maanden zul je de meest inspirerende reis maken die je in je leven kunt afleggen, die van je hoofd naar je hart.

Vanuit dit centrum en een stevige verbinding met het universum en moeder aarde ga je voelen waar jouw ware zielepotentie ligt en deze gaan leven.

Je gaat vanuit deze verbinding leven wie je echt bent en jouw mediamieke potentie neerzetten in jouw eigen dagelijkse werkelijkheid op de manier die past bij jou, om het “kanaal” te worden dat jij bent.

Jouw eigen Intuïtieve wijsheid in combinatie met de inspiratie en de energie van creatie uit de Spirituele Wereld maakt dat dit een reis is die je dichter bij jezelf brengt als nooit tevoren en die jou leidt naar je ware bestemming. Je wordt wakker en doorziet de illusies van deze 3-D werkelijkheid waarin we leven. Van waaruit jouw wereld zich opent naar een hartsgedragen 5-D bewustzijn.

Wil je weten of dit de opleiding en de reis is voor jou?

Boek dan een gratis intakesessie om te ontdekken of dit jouw pad is.

En neem contact met me op voor het maken van een afspraak van een half uur waarin we samen kijken of dit past bij jouw ontwikkelingsweg.

In het eerste jaar van dit opleidingstraject zul je vanuit jouw spirituele ontwikkeling steeds meer en beter in staat zijn om je intuitïeve en mediamieke kwaliteiten te ontwikkelen en kun je zien wat jouw eigen unieke talenten hierin zijn. Je zult merken hoe jouw bewustzijn toeneemt en hoe je de wereld vanuit het zielsperspectief kunt aanschouwen.

Persoonlijke begeleiding, praktische oefeningen, meditatie, filosofie en kennis over multidimensionaal bewustzijn en mediumschap zullen je helpen om je zielspotentie steeds meer te manifesteren, zodat je dit kunt inzetten in je dagelijkse leven. Hierdoor kun je meer gaan leven vanuit vervulling en geluk en voel je welke rol de spirituele wereld daar voor jou in kan betekenen.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Intuïtie en het luisteren en begrijpen van de taal van de ziel: hoe kun je je spirituele ontwikkeling bekrachtigen, verstevigen en nog verder ‘wakker’ maken?
  • Contact maken met de spirituele wereld en je gidsen, en het ontwikkelen van jouw Godsbewustzijn.
  • Chakra’s de aura, en de diverse lichtlichamen.
  • De betekenis van kleuren, healing en de rol van een goede gezondheid met betrekking tot bovenstaande
  • Vergeving, de kracht van liefde, contact met je innerlijk kind en het loskomen van belemmerende overtuigingen en perceptie.

  • Soulmediumship: contact van ziel tot ziel

Data

Groep 4:
2019: Vrijdag 17 mei, 14 juni, 20 september, 18 oktober, 15 november, 13 december,
2020: 17 januari, 14 februari en 13 maart.

Groep 5:

2020: Zondag 7 juni, 12 juli, 13 september, 11 oktober, 8 november, 13 december, 24 januari, 21 februari en 21 maart 2021(vol)

Groep 6:

2021: Zondag 16 mei, 13 juni, 11 juli, 12 september, 10 oktober, 14 november, 12 december, 16 januari 2022 en 20 februari

Locatie

Praktijkruimte Grotestraat 22 in Deest

Kosten

€1050,- indien je het bedrag in een keer voldoet

€1.225,- indien je in termijnen betaalt.

Jaar 2: Waking up to your full potential! 9 dagen

In het tweede jaar ga je je verder verdiepen in de thema’s en onderwerpen van het eerste jaar als: Mentaal Mediumschap, Trance, Healing en Channeling, bewustzijnsgroei en het christusbewustzijn.

De nadruk ligt op de oefening en ervaring van jou als kanaal en Soulreader, zodat je uiteindelijk volledig zelfstandig consulten en Soulreadingen kunt geven en je jezelf hebt ontwikkelt in jouw unieke talenten als Soulmedium en multidimensionaal wezen.

Data

Groep 2:
2019: Zondag 28 april, 19 mei, 16 juni, 15 september, 20 oktober, 17 november, 8 december
2020: 19 januari en 16 februari.

Groep 3:

2020: Zondag 6 september, 4 oktober, 15 november, 6 december.

2021: 10 januari en 7 februari, 7 maart, 11 april en 9 mei

Groep 4:

2021: Zondag 26 september, 24 oktober, 28 november, 23 januari 2022, 13 februari, 13 maart, 24 april, 29 mei en 26 juni

Locatie

Praktijkruimte Grotestraat 22 Deest

Kosten

€1050,- indien je het bedrag in een keer voldoet

€1.225,- indien je in termijnen betaalt

Je kunt ervoor kiezen om alleen het eerste jaar te volgen. En indien er een ander voortraject is geweest, kun je ook alleen het tweede jaar volgen. Voor meer informatie of overleg daarover kun je even contact met me opnemen.

Jaar 3: Mentorship traject op maat 

In dit derde jaar gaan we kijken wat jij nog nodig hebt om jouw potentie op het gebied van Healing, Mediamiek/Psychic werken zo vorm te geven dat je er professioneel mee aan de slag kunt in jouw eigen praktijk. Deze 7 sessies van anderhalf uur zullen je helpen de puntjes op de i te zetten als het gaat om het werken met cliënten, waarbij je op zielsniveau afgestemd bent op “the need” van jouw cliënt.

De thema’s die hierbij aan de orde zullen komen zijn dan ook; onwankelbaar vertrouwen, praktijkvoering, marketing, zichtbaarheid en de specifieke thema’s die hierin voor jou van belang zijn om dit vanuit jouw verlangen op jouw manier in de wereld te zetten.

Data

De data zullen in overleg eens per 3-4 weken plaatsvinden. Hierdoor heb je voldoende tijd en ruimte om met de nieuwe opgedane inzichten en tools aan de slag te gaan.

Locatie

Praktijkruimte Grotestraat 22 Deest

Kosten

€1050,- indien je het bedrag in een keer voldoet

€150,- per sessie indien je per keer betaalt, waarbij de mogelijkheid bestaat om het vergoed te krijgen van je zorgverzekeraar.

“De opleiding Spirituele en Mediamieke ontwikkeling werd heel begripvol, liefdevol en op leerzame wijze begeleid. Het licht en de spirituele wereld is voor mij zoveel helderder geworden en het heeft me absoluut gebracht waar ik op had gehoopt. De inhoud was heel motiverend, stimulerend en bijzonder mooi in een woord prachtig. Dankjewel!”

Petra D.

“De opleiding Spirituele en Mediamieke ontwikkeling vond ik heel boeiend en interessant. Hester heeft zoveel ervaring die ze meegeeft met alles wat ze deelt dat je het ook echt kunt voelen naast de theoretische kennis. De balans tussen theorie en praktijk was voor mij precies goed en het lesmateriaal was keurig verzorgd. Hester is een heel doortastende, warme, respectvolle en krachtige vrouw die het groepsproces goed ondersteunt en voelt wat je daarnaast individueel nodig hebt. De opleiding heeft me enorm verrijkt en ik zou hem iedereen willen aanraden.”

Anneke H.

Oefencirkels Mediumschap

Iedere eerste vrijdag van de maand is er een gezamenlijke gelegenheid op vrijdagmiddag van 13.00-15.30 om het geleerde in de Opleiding Spirituele en Mediamieke ontwikkeling te oefenen met elkaar. Ongeacht of je in het eerste of het tweede jaar zit, of reeds klaar bent met de opleiding, ben je van harte welkom op deze middagen waarin we ons gezamenlijk verbinden om te groeien en te ontwikkelen.

Heb je ergens anders iets vergelijkbaars gedaan en wil je aansluiten, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Enige basis is wel vereist voor deze oefencirkels. Bij twijfel kun je even overleggen.

Tijd: 13.00-15.30
Datum: vrijdag 5 juni, 4 september, 2 oktober, 13 november en 11 december 2020

Locatie: Grotestraat 22 Deest

Kosten: €50,- per 4 keer

Graag van tevoren even opgeven ivm het maximum aantal deelnemers

Masterclass Aurareading

Tijdens deze twee dagen leer je jouw kwaliteiten als Aurareader verdiepen en vergroten.

Reading en het juist interpreteren van informatie is van groot belang om juiste evidence te kunnen geven, maar ook om de context van alle informatie goed over te kunnen brengen in de juiste woordkeuze met de juiste energie. De basis van een goed consult.

Zowel psychic als mediamiek.

Het daarbij openstellen en gebruiken van al jouw innerlijke zintuigen en de informatie die je daarmee kunt opnemen en het vertalen van symboliek zal aan de orde komen.

Evenals de vele praktische oefeningen die we gaan doen om dit stuk te trainen, te verdiepen en te voelen waar jouw kwaliteiten liggen in deze.

Je leert hoe je een volledige reading kunt opbouwen en ook hoe je een korte essentiereading kunt geven.

Enige basis is vereist voor deze Masterclass. Bij twijfel kun je even overleggen.

Tijd: 10.00-16.00
Datum: 30 en 31 maart 2020.

Locatie: Grotestraat 22 Deest

Kosten: 195,-

Masterclass Healing

Tijdens deze twee dagen leer je jouw kwaliteiten als healer verdiepen en vergroten, en begrijp je meer en meer waar het proces van healing over gaat.

Na deze twee dagen weet je welke meest belangrijke vormen van healing er zijn: Magnetiseren, Aurahealing en Trancehealing en hoe ze werken. Wat de essentie is van healing, hoe het energetisch doorwerkt en hoe je het zelfhelende vermogen van de client kunt stimuleren.

Je gaat naast de praktische, tips en tools aan de slag met elkaar om de verschillende vormen te ervaren en te voelen wat voor jou het beste werkt.

Door middel van het inbrengen van mijn ervaring als healer en de daarbij behorende casuistiek zullen we bespreken wat werkt en hoe het werkt.

Het zijn twee intensieve dagen waarbij jezelf natuurlijk ook de nodige healing ontvangt en nog beter kunt begrijpen hoe essentieel dit onderdeel is in jouw eigen spirituele praktijk, en je tevens je clienten, maar ook degenen die je na staan hiermee kunt ondersteunen in hun proces.

Enige basis is vereist voor deze Masterclass. Bij twijfel kun je even overleggen.

Tijd: 10.00-16.00
Datum: 24 en 25 oktober 2020.

Locatie: Grotestraat 22 Deest

Kosten: 195,-

Masterclass Trance 2

Let op; dit is een vervolg op de vorige Masterclass die eerder dit jaar is gegeven. Was je daar niet bij en heb je interesse om mee te doen, neem dan even contact met me op.

Tijdens deze twee dagen gaan we de verschillende stadia van Trance onderzoeken en beleven. En gaan we verder waar we de vorige keer zijn gebleven.

Ik neem je mee op reis naar je onderbewuste waardoor je steeds meer en dieper in staat zult zijn te ontspannen en begrijpen wat de staat van Trance jou kan brengen.

De trancestaten en de verschillende vormen waarin de spirituele wereld met jou kan werken komen allemaal aan de orde; Geïnspireerd spreken, Trancespeaking, Trancehealing diverse vormen van Art en het Fysieke mediumschap.

Tevens ga je ervaren hoe het is om onder begeleiding steeds in een diepere verstilling en ontspanning te komen van waaruit je de Spirituele Wereld steeds dichterbij uit kunt nodigen en jouw team van gidsen kunt ervaren.

Het zijn twee intensieve dagen waarbij jezelf natuurlijk ook de nodige healing ontvangt van jouw team. Je zult ervaren hoe fijn het is om de liefde en de onvoorwaardelijke support van de Spirituele Wereld zo dichtbij te voelen.

Tijd: 10.00-16.00
Datum: 21 en 22 november 2020.

Locatie: Grotestraat 22 Deest

Kosten: 195,-

Awaken your Inner Goddess

In dit traject van 11 dagen gaan we vanuit vrouwelijk zusterschap door middel van de Keltische Mystiek en de Archetypes van de Keltische godin jouw innerlijk vuur en kwetsbaarheid weer laten ontwaken. Waardoor je de verbinding met jouw goddelijke zijn als vrouw hier op aarde meer en meer kunt verankeren in de priesteres die jij bent.

Voel je de roep om je met jouw gelijkgestemde zusters op het pad te begeven van de wijze vrouw de Crone in jou? We doorlopen samen het Keltisch Jaarwiel en gebruiken de energie van de maan, de sterren en de zon om onze plaats in dit leven hier op aarde weer te kunnen vinden en verankeren. Je gaat je weer herinneren hoe je ooit eerder met de oude kennis van de elementen, de runen, kruiden en het orakel hebt gewerkt en hoe dit een onderdeel is van jouw wijsheid. Waardoor je de magie van het leven opnieuw weer gaat ontdekken en beleven.

Visualisaties, Druïdische rituelen en inwijdingen samen met energetisch lichaamswerk maken dat je jouw vrouw zijn en innerlijke godin hier op aarde meer en meer kunt belichamen en je kunt transformeren tot de wijze vrouw die je bent. De aanwezigheid van de energie van Merlijn maakt jouw weer tot de magiër die er diep in jouw verscholen ligt en verbindt jouw weer met de energie van Avalon.

De groep zal uit niet meer dan 8 vrouwen bestaan om samen dit prachtige pad te kunnen bewandelen.

Voel je de roep? Neem dan even contact met me op dan kunnen we een kort intakegesprek plannen om samen te kijken of deze weg past bij je.

Tijd: 10.00-16.00

Groep 1: Data: Zondag 29 september, 27 oktober, 10 november en 15 december 2019.

Zondag 26 januari, 23 februari, 15 maart, 26 april, 31 mei, 21 juni en 20 september 2020

Groep 2: Data: Zondag 3 januari 2021, 31 januari, 28 februari, 28 maart, 25 april, 30 mei, 20 juni, 1 augustus, 19 september, 31 oktober en 19 december

Groep 3: Data: Vrijdag 8 januari 2021, 29 januari, 26 februari, 26 maart, 23 april, 28 mei, 18 juni, 30 juli, 17 september, 29 oktober, 17 december

Met aansluitend in Mei 2022 een Inwijdingsreis naar Glastonbury (data en prijs volgen).

Locatie: Grotestraat 22 Deest

Kosten: €1250,- of indien je in termijnen wilt betalen €450,- in drie termijnen