Opleiding

Tweejarige opleiding Spirituele en Mediamieke ontwikkeling

Jaar 1: Wake up! 9 dagen

Heb je altijd al het verlangen gehad te ontdekken waar jouw ware potentie ligt ten aanzien van het contact met de spirituele wereld?

De behoefte om het vertrouwen te voelen in jezelf en het Universum en de Aarde die jou alles geeft wat je nodig hebt? Nu te gaan doen waar je echt voor gekomen bent?

Je leven te zien als een magische reis?

Dan wordt dit de reis van je leven!

In deze negen maanden zul je de meest inspirerende reis maken die je in je leven kunt afleggen, die van je hoofd naar je hart.

Vanuit dit centrum en een stevige verbinding met het universum en moeder aarde ga je voelen waar jouw ware Zielepotentie ligt en deze gaan leven vanuit het licht dat je bent.

Vanuit deze verbinding kun je leven wie je echt bent en jouw mediamieke potentie neerzetten in jouw eigen dagelijkse werkelijkheid op de manier die past bij jou, om het “kanaal” te worden dat jij bent. Een lichtwerker die het “licht” draagt. Vanuit vreugde, creativiteit en passie genieten van jezelf en het leven.

Jouw eigen Intuïtieve wijsheid in combinatie met de inspiratie en de energie van creatie uit de Spirituele Wereld maakt dat dit een reis is die je dichter bij jezelf brengt als nooit tevoren en die jou leidt naar je ware bestemming. Je wordt wakker en doorziet de illusies van deze 3-D werkelijkheid waarin we leven. Van waaruit jouw wereld zich opent naar een hartsgedragen 5-D bewustzijn, werkelijke ascensie.

Wil je weten of dit de opleiding en de reis is voor jou?

Boek dan een gratis intakesessie om te ontdekken of dit jouw pad is.

En neem contact met me op voor het maken van een afspraak van een half uur waarin we samen kijken of dit past bij jouw ontwikkelingsweg.

In het eerste jaar van dit opleidingstraject zul je vanuit jouw spirituele ontwikkeling steeds meer en beter in staat zijn om je intuitïeve en mediamieke kwaliteiten te ontwikkelen en kun je zien wat jouw eigen unieke talenten hierin zijn. Je zult merken hoe jouw bewustzijn toeneemt en hoe je de wereld vanuit het zielsperspectief kunt aanschouwen, zonder gelijk als medium aan de slag te moeten. Door het volledig te integreren in het leven dat je leeft. Van daaruit zul je zien dat jouw werkelijkheid verandert, in het leven dat klopt voor jou.

Persoonlijke begeleiding, praktische oefeningen, meditatie, filosofie en kennis over multidimensionaal bewustzijn en mediumschap zullen je helpen om je zielspotentie steeds meer te manifesteren en te begrijpen wie je ten diepste bent, zodat je dit kunt inzetten in je dagelijkse leven. Hierdoor kun je meer gaan leven vanuit vervulling en geluk en voel je welke rol de spirituele wereld daar voor jou in kan betekenen.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Intuïtie en het luisteren en begrijpen van de taal van de ziel: hoe kun je je spirituele ontwikkeling bekrachtigen, verstevigen en nog verder ‘wakker’ maken? Wie ben ik echt?
  • Contact maken met de spirituele wereld en je gidsen, en het ontwikkelen van jouw Godsbewustzijn.
  • Chakra’s de aura, en de diverse lichtlichamen.
  • De betekenis van kleuren, healing en de rol van een goede gezondheid met betrekking tot bovenstaande
  • Vergeving, de kracht van liefde, contact met je innerlijk kind en het loskomen van belemmerende overtuigingen en perceptie.

  • Soulmediumship: contact van ziel tot ziel

Data

Groep 1:

2020: Zondag 7 juni, 12 juli, 13 september, 11 oktober, 8 november, 13 december, 24 januari, 21 februari , 21 maart en 18 april 2021(vol)

Groep 2:

2021: Zondag 16 mei, 13 juni, 11 juli, 12 september, 10 oktober, 14 november, 12 december, 16 januari 2022 en 20 februari

Locatie

Praktijkruimte Grotestraat 22 in Deest

Kosten

€1050,- indien je het bedrag in een keer voldoet

€1.225,- indien je in termijnen betaalt.

Jaar 2: Waking up to your full potential! 9 dagen

In het tweede jaar ga je je verder verdiepen in de thema’s en onderwerpen van het eerste jaar als: Mentaal Mediumschap, Trance, Healing en Channeling, bewustzijnsgroei en het christusbewustzijn en werk je toe naar Lichtwerkerschap.

De nadruk ligt op de oefening en ervaring van jou als kanaal en Soulreader, zodat je uiteindelijk volledig zelfstandig consulten en Soulreadingen kunt geven en je jezelf hebt ontwikkelt in jouw unieke talenten als Soulmedium, Healer en multidimensionaal wezen. Waarin jouw weg als lichtwerker zich steeds duidelijker gaat aftekenen en manifesteren.

Data:

Groep 1:

2020: Zondag 6 september, 4 oktober, 15 november, 6 december, 10 januari 2021, 7 maart, 11 april, 9 mei en 23 mei

Groep 2:

2021: Zondag 26 september, 24 oktober, 28 november, 23 januari 2022, 13 februari, 13 maart, 24 april, 29 mei en 26 juni

Locatie

Praktijkruimte Grotestraat 22 Deest

Kosten

€1050,- indien je het bedrag in een keer voldoet

€1.225,- indien je in termijnen betaalt

Je kunt ervoor kiezen om alleen het eerste jaar te volgen. En indien er een ander voortraject is geweest, kun je ook alleen het tweede jaar volgen. Voor meer informatie of overleg daarover kun je even contact met me opnemen.

Jaar 3: Mentorship traject op maat 

In dit derde jaar gaan we kijken wat jij nog nodig hebt om jouw potentie als lichtwerker op het gebied van Healing, Mediamiek/Psychic werken zo vorm te geven dat je er professioneel mee aan de slag kunt in jouw eigen praktijk. Deze 7 sessies van anderhalf uur zullen je helpen de puntjes op de i te zetten als het gaat om het werken met cliënten, waarbij je op zielsniveau afgestemd bent op “the need” van jouw cliënt.

De thema’s die hierbij aan de orde zullen komen zijn dan ook; onwankelbaar vertrouwen, praktijkvoering, marketing, zichtbaarheid en de specifieke thema’s die hierin voor jou van belang zijn om dit vanuit jouw verlangen op jouw manier in de wereld te zetten.

Data

De data zullen in overleg eens per 3-4 weken plaatsvinden. Hierdoor heb je voldoende tijd en ruimte om met de nieuwe opgedane inzichten en tools aan de slag te gaan.

Locatie

Praktijkruimte Grotestraat 22 Deest

Kosten

€1050,- indien je het bedrag in een keer voldoet

€150,- per sessie indien je per keer betaalt, waarbij de mogelijkheid bestaat om het vergoed te krijgen van je zorgverzekeraar.

“De opleiding Spirituele en Mediamieke ontwikkeling werd heel begripvol, liefdevol en op leerzame wijze begeleid. Het licht en de spirituele wereld is voor mij zoveel helderder geworden en het heeft me absoluut gebracht waar ik op had gehoopt. De inhoud was heel motiverend, stimulerend en bijzonder mooi in een woord prachtig. Dankjewel!”

Petra D.

“De opleiding Spirituele en Mediamieke ontwikkeling vond ik heel boeiend en interessant. Hester heeft zoveel ervaring die ze meegeeft met alles wat ze deelt dat je het ook echt kunt voelen naast de theoretische kennis. De balans tussen theorie en praktijk was voor mij precies goed en het lesmateriaal was keurig verzorgd. Hester is een heel doortastende, warme, respectvolle en krachtige vrouw die het groepsproces goed ondersteunt en voelt wat je daarnaast individueel nodig hebt. De opleiding heeft me enorm verrijkt en ik zou hem iedereen willen aanraden.”

Anneke H.

Awaken your Inner Goddess

In dit traject van 11 dagen gaan we vanuit vrouwelijk zusterschap door middel van de Keltische Mystiek en de Archetypes van de Keltische Godin jouw innerlijk vuur en kwetsbaarheid weer laten ontwaken. Waardoor je de verbinding met jouw goddelijke zijn als vrouw hier op aarde meer en meer kunt verankeren en belichamen.

Voel je de roep om je met jouw gelijkgestemde zusters op het pad te begeven van de wijze vrouw in jou? We doorlopen samen het Keltisch Jaarwiel en gebruiken de energie van de maan, de sterren en de zon om onze plaats in dit leven hier op aarde weer te kunnen vinden en verankeren. Je gaat je weer herinneren hoe je ooit eerder met de oude kennis van de elementen, de runen en het orakel hebt gewerkt en hoe dit een onderdeel is van jouw wijsheid. Waardoor je de magie van het leven opnieuw weer gaat ontdekken en beleven. En de diepe verbinding met de natuur in en buiten jezelf weer kan worden gevoed.

Visualisaties, rituelen en inwijdingen samen met energetisch lichaamswerk maken dat je jouw vrouw zijn en innerlijke godin hier op aarde meer en meer kunt belichamen en je kunt transformeren tot de wijze vrouw die je bent.

De groep zal uit niet meer dan 8 vrouwen bestaan om samen dit prachtige pad te kunnen bewandelen.

Voel je de roep? Neem dan even contact met me op dan kunnen we een kort intakegesprek plannen om samen te kijken of deze weg past bij je.

Tijd: 10.00-16.00

Groep 1: Data: Zondag 29 september, 27 oktober, 10 november en 15 december 2019.

Zondag 26 januari, 23 februari, 15 maart, 26 april, 31 mei, 21 juni en 20 september 2020

Groep 2: Data: Zondag 3 januari 2021, 31 januari, 28 februari, 28 maart, 25 april, 30 mei, 27 juni, 1 augustus, 19 september, 31 oktober en 19 december

Met aansluitend in Mei 2022 een Inwijdingsreis naar Glastonbury (data en prijs volgen).

Locatie: Grotestraat 22 Deest

Kosten: €1250,- of indien je in termijnen wilt betalen €450,- in drie termijnen

Maria Magdalena Cirkel

Tijdens deze vier bijeenkomsten laten we ons leiden door de energie en de warme omhulling van het Goddelijk vrouwelijk beginsel in de vorm van de energie van Maria Magdalena.

Activaties, channelingen en inzichten waarbij ze met ons deelt hoe we ons heilige hart kunnen openen in de wereld ten opzichte van onszelf en elkaar om tot ultieme liefde te komen zal de basis zijn.

Tijd: 14.00-17.30
Datum: 10 september, 8 oktober, 12 november en 10 december 2021.

Locatie: Grotestraat 22 Deest

Kosten: 195,- per reeks van vier bijeenkomsten

Master Yourself

Voel je juist NU dat het tijd is voor jou om je ware potentieel te openen in jezelf en te doen waar je voor gekomen bent hier op aarde? Waarbij je deze steun gaat ervaren en leert in te zetten? Dan is het wellicht fijn voor je om aan te sluiten bij het “Master Yourself” online Zoom event, aangezien 2022 in het teken van Meesterschap zal staan.
​Je begint het jaar dan met een boost aan energie en tools om het leven aan te gaan vanuit dat deel in jou wat “weet”, los van conditionering.
​We laten ons hierbij leiden door de zeven chakra’s waarbij je de deur opent naar jouw kracht in ieder gebied, en een clearing die kracht vrijmaakt in jou, ontdaan van alle conditionering naar jouw oorspronkelijke staat van zijn.
​Tijdens zeven tweewekelijkse bijeenkomsten komen we via Zoom bij elkaar om ons met elkaar te verbinden, ons hart te openen, via meditatie en visualisatie contact te maken met de ongeziene wereld en jezelf te openen voor jouw potentieel! Ben je er klaar voor om jouw plaats in te nemen en te doen waar je voor gekomen bent? Laten we dan samen de virtuele handen ineen slaan en ons met elkaar verbinden in een veld van onvoorwaardelijke LIEFDE.

Tijd: 10.00-12.30
Datum: 7 januari, 21 januari, 4 februari, 18 februari, 4 maart , 18 maart  en 1 april 2022.

Online via ZOOM

Kosten: €349,- per reeks van zeven bijeenkomsten