We kennen in ons leven allemaal wel de patronen waar we al langer afscheid van dachten te hebben genomen, maar die vaak zo ingebakken zitten in onze automatische systeem, waardoor ze als oude langspeelplaten iedere keer wanneer dat thema weer wordt getriggerd worden afgespeeld.

Affirmaties maken dat je reeds met intentie bewust kunt kiezen om een ander keuze te maken maar daarmee lukt het nog niet altijd deze belemmerende en saboterende patronen aan te pakken en te doorbreken.
Soms betreft dit overtuigingen die je van huis uit hebt meegekregen door je opvoeding, school en/of vrienden.
Maar vaak is het ook zo dat ze zijn ontstaan op basis van een vervelende ervaring in dit leven, of in levens hiervoor. Waardoor je angsten met je meedraagt waar je last van hebt en die je belemmeren te doen wat jij echt wilt.

Wat er gebeurt is dat iedere keer wanneer deze trigger voorbij komt, jouw linker en rechter hersenhelft uit verbinding gaan en er stress ontstaat in jouw systeem. Gelukkig hoeven we om hier iets in te herstellen niet naar dit moment van trauma of nare ervaring terug te keren om er iets aan te doen. Je hoeft om het te veranderen zelfs niet eens te weten wanneer het is ontstaan of waar het vandaan komt. Het enige wat je hoeft te doen is het los te laten, omdat je weet dat je vanuit deze overtuiging niet meer wenst te leven en van daaruit een andere energie mag gaan  uitstralen en daar vervolgens op mag aantrekken. Het creëren van een andere mindset maakt dat jij kunt aantrekken in je leven waar je echt naar verlangt. Hoe magisch is dat?

Vorig jaar kwam ik in aanraking met Psych-K en ben ik zelf ook deze trainingen gaan volgen om via deze vrij simpele methode mijn belemmerende overtuigingen te kunnen ombuigen naar meer ondersteunende. Hiermee werk je in je onderbewuste en kun je door middel van spiertesten duidelijk krijgen waarin jij werkelijk gelooft en waar jouw belemmeringen aanwezig zijn. Door op dat niveau dingen aan te passen merk je daadwerkelijk dat de triggers in je dagelijks leven verdwijnen en je van daaruit een andere energie gaat aantrekken die jouw meer ondersteunt in je leven. Jouw brein; linker en rechter hersenhelft kunnen tijdens de triggers die jouw normaal uit verbinding haalden waardoor er stress ontstond in jouw systeem nu gewoon connected blijven.

Sterker nog, je weet na verloop van tijd niet eens meer waarom je op dat bewuste thema “vroeger” zo druk kon maken.

Het heeft mij erg geholpen en doet dit nog steeds om de dingen aan te trekken in mijn leven die ik wens, en het helpt me het leven te creëren waar ik naar verlang op zielsviveau.

Ik laat het je graag ervaren.