Soul-light Reading

Kies voor jezelf en het weer durven voelen van jouw eigen vuur en hartsverlangen.  Durf weer te genieten van het leven vanuit jouw eigen unieke licht. Het is nu tijd voor jou!

Shine your light

Ben jij degene die het een uitdaging vind om in je eigen licht te blijven met alles wat er nu om je heen is?

Die diep van binnen weet dat er iets anders voor je klaarligt maar dit tegelijkertijd ook spannend vind en daarom niet in actie komt?

Die voelt dat NU het moment is gekomen om echt te gaan staan in je Lichtkracht jouw plek in te nemen, en te ZIJN wie je echt bent met al jouw potentieel?

Dan is het nu echt tijd om in actie te komen!

Kies nu weer voor jezelf en het weer durven voelen van jouw eigen vuur en hartsverlangen en durf weer te genieten van het leven vanuit jouw eigen unieke licht.

Het is nu tijd voor jou!

Rust en verbinding met jezelf

In deze sessie van 90 minuten stem ik me af op wat jouw ziel nodig heeft nu en van daaruit; lees ik jouw energieveld en neem ik waar welk licht jij als lichtbrenger hier draagt en hoe je dit volledig kunt gaan belichamen,, geef ik een mediumconsult, Channeling, lichttaalactivatie, of een combinatie van deze elementen naar gelang wat nodig is voor jou op dit moment.
Je wordt je bewust van onbewuste patronen en belemmeringen en krijg inzicht en bewustzijn over jouw huidige situatie en lichtpotentieel.

Van daaruit ontstaat er inzicht en overzicht in het nu, ga je jouw eigen ruimte en power weer voelen door mogelijkheden te zien die zorgen voor rust en verbinding met jezelf.

Door het vernieuwde uitzicht ben je weer in staat om vanuit enthousiasme en opgedane energie te leven op een manier die meer aansluit bij dat wat je echt wilt en waar jij wilt zijn in je leven.

Je kunt dan leven vanuit een hoger bewustzijn van waaruit je andere keuzes maakt die beter aansluiten op dat wat je echt wilt en waardoor de magie in jouw leven weer zichtbaar wordt en je weer jouw vonkjes verspreid.

Is dit jouw verlangen wacht dan niet langer en ga met mij in zee….
Daar waar alle mogelijkheden aanwezig zijn in de grote creatie van het leven.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Nijmegen of online.

Prijs: €99,-

Magische woorden

 – Annelies van D.

“De Aurareading Inzichtsessie heeft mij zoveel inzichten gegeven en bevestiging van wat ik op een dieper niveau eigenlijk al wel wist, en handvatten om van daar uit verder te gaan met mijn leven. Ik had een aantal blinde vlekken van waar uit ik nu kan zien welke patronen zich herhaalden in mijn leven en hoe ik die zou kunnen doorbreken. Ik voelde me heel erg gezien en gehoord in wie ik ben zonder dat ik iets zelf vertelde. Bijzonder hoe alles waargenomen kan worden uit de aura. Het geeft me energie en nieuwe hoop voor de toekomst.”

– Helena B

“Alles wat in mijn leven is gepasseerd aan grotere zaken, komt weer even langs. Elke steen wordt opgelicht. Wat er dan langs komt is niet altijd even leuk. Vaak maar kort, soms een paar dagen, om het op te ruimen, een nieuwe plek te geven. Er is boven gekomen wat ik nodig heb. Het maakt me compleet. Zo voelt het, dit is mijn waarheid.”