Verandertraject: ‘Bezieling vanuit de kern’

Verandertraject: ‘Bezieling vanuit de kern’

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan ondersteuning in de vorm van persoonlijke begeleiding over een of meerdere thema’s in je leven. Met een Aurareading als uitgangspunt kijken we vanuit jouw essentie en levensbron wat jouw levenspad is en hoe je dit kunt bewandelen.

Je gaat het commitment aan met jezelf om vanuit deze inzichten jouw leven te creëren.
Zelfsabotage wordt opgeheven doordat je inzicht krijgt in je belemmerende overtuigingen en gedachten.
In dit traject van zes weken waarin je na 3 sessies van 1,5 uur, opdrachten mee krijgt om thuis mee aan de slag te gaan en twee online contactmomenten ontvangt, ontstaat en ervaar jij weer levensvreugde en bezieling vanuit jouw innerlijke kern.

Dit traject geeft je echt verbinding met jouw eigen innerlijke kompas.

Prijs: €475- voor 3 sessies van 1,5 uur (waarde pakket €650,-)
Huiswerkopdrachten
2 online contactmomenten
Het is ook mogelijk in de praktijk voor de sessies te betalen.


“Na een paar keer een sessie bij je te hebben ondergaan merk ik hoeveel er aan het veranderen is in mijn leven. Het lijkt alsof ik het meer kan ‘zien’ en me er bewuster van ben, en beter kan voelen welke kant ik op wil gaan in het leven. Klachten die ik had van niet lekker in mijn vel zitten en vermoeidheid verdwijnen en ik krijg steeds meer energie en voel me vrolijker.

Vanuit een nieuwe basis merk ik dat ik beter met het leven om kan gaan en dat maakt me blij. Jij hebt me steeds ‘echt’ gezien; na alle mensen waar ik tot dusverre ben geweest was dat heel fijn om me opnieuw te kunnen openstellen en me veilig en vertrouwd te voelen. Dankjewel.”

Miriam van H.